Salarisadministratie uitbesteden?

Heb jij als werkgever personeel in dienst? Of ben je van plan te groeien en personeel aan te nemen? Dan moet je voor de belastingdienst een loonadministratie gaan bijhouden. Een loonadministratie bestaat uit de loonstaat, loonstrook en de jaaropgave. Als (startend) ondernemer is de kans groot dat je het lastig vindt of niet in staat bent om zelf de loonadministratie voor jezelf en je personeel te verzorgen.

Youngfour verzorgt voor jou de loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. Wij verzorgen de salarisadministratie voor bedrijven. Dit doen wij voor bijna alle branches vanaf 10,- euro per maand per loonstrook. We hebben ervaring in DGA’ers, kleine bedrijven met een paar werknemers in dienst, en de wat grotere bedrijven met tientallen werknemers in dienst.

Wanneer wij de salarisadministratie overnemen kijken we specifiek naar de betreffende branche. We kijken goed naar de CAO en adviseren over het inrichten van de arbeidsvoorwaarden. Voor onze klanten hebben we modeldocumenten ter beschikking zoals voor de arbeidscontracten. Ons doel is de ondernemer ontzorgen en tijdswinst op te leveren op het gebied van de salarisadministratie zodat die zich kan concentreren op zijn onderneming.

Werkzaamheden voor de salarisadministratie:

Aanmelding bij belastingdienst

Aangifte loonbelasting belastingdienst

Opstellen arbeidsovereenkomsten personeel

Salarisstroken opmaken voor je medewerkers

Salarisstroken voor je eigen salarisadministratie

Controlelijst periodieke invoer

Journaalposten

Jaaropgaaf opstellen voor medewerkers